Geometry/Algebra Questions

Attached are math questions. Some questions require you to “show all work.” Others have an a, b, c, answer. Please make sure to answer all questions and full. Thank you in advance.
tga_intrim_checkpont_4_part_2.docx

tga_5.13_part_2.docx

Don't use plagiarized sources. Get Your Custom Essay on
Geometry/Algebra Questions
Just from $13/Page
Order Essay

tga_semester_b_part_2.docx

Unformatted Attachment Preview

Math | Graded Assignment | Interim Test, Part 2 | Interim 4
Name:
Date:
Graded Assignment
Interim Test, Part 2: Interim 4
Answer the questions below. When you are finished, submit this assignment to your teacher by the due date for
full credit.
Total score: ____ of 9 points
(Score for Question 1: ___ of 3 points)
1. A theater group bought supplies to construct the set of a play. Lumber cost $145.86, paint cost $52.91, and
hardware cost $17.63.
(a) What was the total amount the theater group paid for the supplies? Show your work.
(b) What percent of the total cost was the cost of the hardware? Write your answer as a decimal rounded
to the nearest thousandth. Show your work.
(c) What percent of the total cost was the cost of the paint and the hardware? Write your answer as a
decimal rounded to the nearest thousandth. Show your work.
Answer:
© 2016 K12 Inc. All rights reserved.
Copying or distributing without K12’s written consent is prohibited.
Page 1 of 3
Math | Graded Assignment | Interim Test, Part 2 | Interim 4
(Score for Question 2: ___ of 4 points)
2. The picture shows a feeding trough that is shaped like a right prism.
(a) The top of the feeding trough is open so that animals can access its contents. List the area of each
face of the feeding trough.
(b) What is the surface area of the trough?
Answer:
© 2016 K12 Inc. All rights reserved.
Copying or distributing without K12’s written consent is prohibited.
Page 2 of 3
Math | Graded Assignment | Interim Test, Part 2 | Interim 4
(Score for Question 3: ___ of 2 points)
3. The data in the table were collected from two random samples of 50 students. Students were asked their
favorite recreational activity. Make two reasonable inferences based on the results.
Activity
Survey 1
Survey 2
Totals
sports
38
35
73
social clubs
8
6
14
watching TV
4
9
13
Answer:
© 2016 K12 Inc. All rights reserved.
Copying or distributing without K12’s written consent is prohibited.

Page 3 of 3
Math | Graded Assignment | Unit Test, Part 2 | Probability
Name:
Date:
Graded Assignment
Unit Test, Part 2: Probability
Answer the questions below. When you are finished, submit this assignment to your teacher by the due date for
full credit.
Total score: ____ of 15 points
(Score for Question 1: ___ of 5 points)
1. In a board game, you must roll two 6-sided number cubes. You can only start the game if you roll a 3 on at
least one of the number cubes.
(a) Make a list of all the different possible outcomes when two number cubes are rolled.
(b) What fraction of the possible outcomes is favorable?
(c) Suppose you rolled the two number cubes 100 times, would you expect at least one 3 more or less
than 34 times? Explain.
Answer:
© 2016 K12 Inc. All rights reserved.
Copying or distributing without K12’s written consent is prohibited.
Page 1 of 3
Math | Graded Assignment | Unit Test, Part 2 | Probability
(Score for Question 2: ___ of 4 points)
2. At a fair, each person can spin two wheels of chance. The first wheel has the numbers 1, 2, and 3. The
second wheel has the letters A and B.
(a) List all the possible outcomes of the compound event.
(b) If you spin both wheels, what is the probability that you get either a 1 or an A? Explain.
Answer:
© 2016 K12 Inc. All rights reserved.
Copying or distributing without K12’s written consent is prohibited.
Page 2 of 3
Math | Graded Assignment | Unit Test, Part 2 | Probability
(Score for Question 3: ___ of 6 points)
3. In a game, if you roll a 6 on a 6-sided number cube, you lose a turn.
(a) What is the probability that you roll a 6? Explain your reasoning.
(b) What is the probability that you either roll a 6 or do not roll a 6? Explain your reasoning.
(c) What is the probability that you don’t roll a 6? Explain your reasoning.
Answer:
© 2016 K12 Inc. All rights reserved.
Copying or distributing without K12’s written consent is prohibited.
Page 3 of 3
Math | Graded Assignment | Semester Test, Part 2 | Semester 2
Name:
Date:
Graded Assignment
Semester Test, Part 2: Semester 2
Answer the questions below. When you are finished, submit this assignment to your teacher by the due date for
full credit.
Total score: ____ of 30 points
(Score for Question 1: ___ of 10 points)
1. Mr. Maxwell can write 8 1 paragraphs of his novel in an hour. Mr. Maxwell wrote 32 4 paragraphs today.
5
5
(a) Write an equation, without solving, for how many hours Mr. Maxwell wrote.
(b) Solve your equation to determine the number of hours Mr. Maxwell spent writing. Show your work.
Answer:
© 2016 K12 Inc. All rights reserved.
Copying or distributing without K12’s written consent is prohibited.
Page 1 of 3
Math | Graded Assignment | Semester Test, Part 2 | Semester 2
(Score for Question 2: ___ of 10 points)
2. Sandy made a reflective sticker for her bicycle in the shape of a triangle. Two of the three side lengths were 3
cm and 4 cm.
(a) Could the third side of the reflective sticker be 6 cm long? Explain your reasoning. If this third side is
possible, draw the triangle.
(b) Could the third side of the reflective sticker be 1 cm long? Explain your reasoning. If this third side is
possible, draw the triangle.
Answer:
© 2016 K12 Inc. All rights reserved.
Copying or distributing without K12’s written consent is prohibited.
Page 2 of 3
Math | Graded Assignment | Semester Test, Part 2 | Semester 2
(Score for Question 3: ___ of 10 points)
3. The two data sets show random samples of the costs, in dollars, of cars purchased at two dealerships
yesterday.
Dealership 1: 25,000, 42,000, 37,000, 45,000 120,000
Dealership 2: 28,000, 95,000, 18,000, 19,000, 33,000
(a) What are the mean and the median of each data set?
(b) Which measure of center will provide the most accurate estimate of the costs of cars purchased at
the two dealerships?
Answer:
© 2016 K12 Inc. All rights reserved.
Copying or distributing without K12’s written consent is prohibited.
Page 3 of 3

Purchase answer to see full
attachment

GradeAcers
Calculate your paper price
Pages (550 words)
Approximate price: -

Why Work with Us

Top Quality and Well-Researched Papers

We always make sure that writers follow all your instructions precisely. You can choose your academic level: high school, college/university or professional, and we will assign a writer who has a respective degree.

Professional and Experienced Academic Writers

We have a team of professional writers with experience in academic and business writing. Many are native speakers and able to perform any task for which you need help.

Free Unlimited Revisions

If you think we missed something, send your order for a free revision. You have 10 days to submit the order for review after you have received the final document. You can do this yourself after logging into your personal account or by contacting our support.

Prompt Delivery and 100% Money-Back-Guarantee

All papers are always delivered on time. In case we need more time to master your paper, we may contact you regarding the deadline extension. In case you cannot provide us with more time, a 100% refund is guaranteed.

Original & Confidential

We use several writing tools checks to ensure that all documents you receive are free from plagiarism. Our editors carefully review all quotations in the text. We also promise maximum confidentiality in all of our services.

24/7 Customer Support

Our support agents are available 24 hours a day 7 days a week and committed to providing you with the best customer experience. Get in touch whenever you need any assistance.

Try it now!

Calculate the price of your order

Total price:
$0.00

How it works?

Follow these simple steps to get your paper done

Place your order

Fill in the order form and provide all details of your assignment.

Proceed with the payment

Choose the payment system that suits you most.

Receive the final file

Once your paper is ready, we will email it to you.

Our Services

No need to work on your paper at night. Sleep tight, we will cover your back. We offer all kinds of writing services.

Essays

Essay Writing Service

No matter what kind of academic paper you need and how urgent you need it, you are welcome to choose your academic level and the type of your paper at an affordable price. We take care of all your paper needs and give a 24/7 customer care support system.

Admissions

Admission Essays & Business Writing Help

An admission essay is an essay or other written statement by a candidate, often a potential student enrolling in a college, university, or graduate school. You can be rest assurred that through our service we will write the best admission essay for you.

Reviews

Editing Support

Our academic writers and editors make the necessary changes to your paper so that it is polished. We also format your document by correctly quoting the sources and creating reference lists in the formats APA, Harvard, MLA, Chicago / Turabian.

Reviews

Revision Support

If you think your paper could be improved, you can request a review. In this case, your paper will be checked by the writer or assigned to an editor. You can use this option as many times as you see fit. This is free because we want you to be completely satisfied with the service offered.

Order your essay today and save 15% with the discount code DISCOUNT15